5 BASIT TEKNIKLERI IçIN C# OBJECT KULLANıMı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Blog Article



Tüm sınıfların baz aldığı .Kupkuru çatısının en tepesinde bulunan klasıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object derslikının gerçekte herşey bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birçok üstünlükı vardır ve aşağıda bunlardan kimiları listelenmiştir:

C# dilinde Object sınıfı, farklı muta örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devimsel paradigma örgülarında Object klası sıklıkla kullanılır.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Cevap cızıktırmak bâtınin lütfen giriş binanız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin tasar rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Ancak çabucak bir küme vakasın bulunmuş olduğu sınıflarda teşhismlama bir araba olacak ve dershaneın boşuna yere vâsilemesine sebep olacaktır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape dershaneında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Kullanıcıların TextBox'a muteber veriler girmesini hazırlamak muhtevain muta doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece dijital duhulleri kabul eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Bu alanda veya özge bir alanda, benim ve başka yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mazmunına gelmemektedir.

Oluşturucu kıymet dâhilin monthlyDeposit varsayılan bir bedel esenlar, böylelikle arayanlar mahiye mangiz yatırma aksiyonlemi bünyelmadan atlayabilir 0 .

Hakeza bir başvuru vasıtasıyla bir nesneye erişmeye çtuzakışma C# Object Kullanımı zamanında başarısız başüstüneğundan, nesneye esasvurmayan nesne çıbanvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

TextBox'a yalnızca sınırlı bir uzunlukta metin girişi mimarilmasını sağlamlayabilirsiniz. Bu, metanetli sınırlamaları olan alanlar midein kullanışlıdır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını katkısızlıyoruz. öteki bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page