C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda mecmu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan yazgılabilir.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biriyi avantajı vardır ve zirda bunlardan birtakımları listelenmiştir:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu makaleda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında mevzi vadi ve override edilen Draw metodundan geliyor. öteki üç satır ise MyShape klasına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

UseVisualStyleBackColor: Button'un ense maksat rengini sistemin varsayılan renklerine bakılırsa ayarlamayı belirler.

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği dunda açıklanmıştır:

Ana fonksiyonda kullanımı kolayca olsa da okuma ve tahrir fonksiyonunda bir hayli bir iş gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Ama bazı durumlarda bu fonksiyonları içmek zorunda kalabilirsiniz.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara dolaysız muvasala yapsalar C# Object Kullanımı elan hayırlı olur.

C# Mod Alıntı İşlemi , kırmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod derç kısaca bölme medarımaişetleminden kalan bulma nöbetlemini göreceğiz. Bu sermaye…

Load sub veya oluşturacağınız gayrı sub’larda hordaki gibi tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true dokumalırsa form’ umuz dizayn çabucak ve çalışma takkadak çdüzenıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değustalıktirmeye cevaz vermez.

                     True;Makalelan yazı texbox'un örekına geldiğinde bi alt satıra geçer.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine genel bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface ovayorum. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page